NEN-4400-1 gecertificeerd, lid NBBU
direct contact: bel met 088 - 0121750

Payroll⁺, payrolling plus de kandidaten!

Als u zich als uitzendbureau vooral wilt bezig houden met de sales, dan is onze nieuwe methode Payroll⁺ een interessantie optie.
Wij verzorgen namelijk niet alleen de payrolling maar zorgen ook voor de kandidaten. Wij hebben speciaal voor Payroll⁺ een grote eigen recruitment-afdeling Zuid- en Oost-Europa. Wij kunnen daardoor beschikken over een groot aantal vakkrachten uit Groot-Brittanië, Ierland, Litouwen, Letland, Estland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Kroatië, Italie, Spanje, Portugal, Hongarije, Roemenië en Bulgarije.

Wij beschikken over jarenlange ervaring.

Backoffice met veel ondersteuning.

Behartiging van uw personeel.
Payroll Partners zoekt niet alleen de juiste kandidaten, wij behartigen ze ook. Zolang ze bij uw klant werken zijn wij uw contactpersoon. In hun eigen moedertaal. U hoeft zich dus alleen nog maar bezig te houden met de sales, het contact met de klant en het regelen van onderdak. Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, de verloning en alle andere bijkomende activiteiten.
Bent u dus op zoek naar personeel in de branches: Productie - Logistiek - Zorg - Techniek - Bouw - Industrie dan kunnen wij u van dienst zijn.
Neem, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord!
Neem contact op